1. Modul: Az élet a minták alapján és/vagy tudatosan működik. Honnan származnak ezek a minták? A tudatalatti tudatosítható. Az állítás alapfogalmai: empirikus, rendszerszemléletű, fenomenologikus. A rendszerek törvényszerűségei: odatartozás joga, rangsor a rendszeren belül, kiegyenlítődés törvénye. A lelkiismeret “misztikus” működése. Kapcsolatok és rend a családon belül. Ősanyák és ősapák. A történelem hatása az emberiségre.

2. Modul: Elméletek az állítások mögött. Az univerzum energetikai természete. Hogyan jeleníthetjük meg a lelkeket/fogalmakat? Morfogenetikus mező. Pozitív és Negatív téridő. A családállítás fejlődése. Hogyan hatnak a minták? Hogyan lehet őket megváltoztatni? Hogyan jelennek meg a minták?

3. Modul: Mi a dolgod terapeutaként? Katalizátor. Hozzáállás. Eszközök: lélekmozgás, mondatok, szertartások. Segítők kezelése, bevonása. Empátia. Semlegesség. Kétfajta figyelem. Az állító kikérdezése. Csoport cél meghatározása, biztonság. Az állítás tanulságainak felhasználása az összes résztvevő javára.

4. Modul: Egyéni életből származó minták. Fogantatástól a jelenig. Fogantatás és születés állítás. Elveszett ikertestvér. Leszakadt lélekrészek. Gyógyításuk és visszaintegrálásuk. Mit hoz ez nekünk? Belső gyermek, harcos, bölcs, és anya. Felsőbb Én. Tünetek, szervek, betegségek felállítása.

5. Modul: Kapcsolatok, párkapcsolatok. A kapcsolatok természete és dinamikája. Hogyan válik egy kapcsolat függőséggé? Mit tehetünk ilyenkor? Párkapcsolatok alapja, dinamikája, kötődés, elköteleződés. 2 család találkozik. Akadályok és elhárításuk. Előző kapcsolatok. Abortusz, vetélés, császármetszés. Az első férfi vagy nő életünkben. Erőszak ártatlanság, felelősség.

6. Modul: Élet és Halál: Miért nem tudnak az emberek meghalni? Mit tehetünk? Elengedés és gyász. Félelem a haláltól, kapcsolat a Halállal. Egyéb lelkek és lélekrészek.

7. Modul: Szokások, mint minták. Ösztönök mint minták. Új szokások kialakítása régiek helyett és bizonyos ösztönök ellensúlyozására. Új minták kialakítása a régi nem működők helyett, összhangban az ősi mintákkal. Célok, időbeosztás, önfegyelem. A tudatosság fokozása mint gyógyító és életmegoldást elősegítő lehetőség.

8. Modul: Egyéni Lélekállítás. Egyéni terápia menete, eszközei, lehetőségei. A terapeuta egészségének megőrzése. Szervezetek, csoportok, cégek felállítása.

9. Modul: Kérdések. Félelmek, bizonytalanságok megszüntetése. Szóbeli vizsga. Vizsgaállítás. Ünnepélyes oklevél átadás.

A tanfolyam kezdetekor mindenki kap egy Útlevelet, amelyben a legfontosabb állítási témák megtapasztalását jegyezheti fel a jelölt, a lényegesebb momentumokat kiemelve.

A vizsga előfeltétele egy 8-10 oldalas esszé megírása a Lélekállítással kapcsolatban. Téma: Mi fogott meg a módszerben? Mit vársz tőle szakmailag? Mit vársz tőle egyénileg? Mi volt a legfontosabb felismerésed állításon saját életedre nézve? Melyiket érzed a legmeghatározóbb szakmai tapasztalatodnak az eddig általad vezetett állításokból? Miért? Miben fejlődtél egyénileg és szakmailag a képzés során? Hogyan látod a jövődet az állításokkal kapcsolatban? Egyéb meglátásaid, felismeréseid a tanfolyam alatt.
Szívesen látunk egyéni kutatómunkákat, felméréseket is az állításokkal kapcsolatban.

A szóbeli vizsgán a modulok anyagából feltett kérdésekre kell válaszolni és megvédeni az írásbeli vizsgamunkát. A vizsgaállítás a tanfolyam vezetői előtt zajló sikeres, teljes értékű állítás kell legyen.

Sok szeretettel várom további kérdéseiteket és jelentkezéseteket!

Üdvösség Reánk!
Alex

You must be logged in to leave a reply.