Az derült ki a Lélekállítások során, hogy nagyon sok mintánk akadályoz bennünket tudat alatt, és sokat többször is érintenünk kell a végleges megszüntetéshez. Vagyis jó lenne, ha mindenkinek lenne egy saját külön bejáratú terapeutája, akivel akár minden nap segíthetnek egymáson…

Ha szeretnél végre intenzíven együtt fejlődni pároddal, barátoddal, családtagoddal vagy egy közösségben, itt a helyed a tanfolyamon! 🙂 Bármely kapcsolatunkat használhatjuk az önismeretre, önfejlesztésre és öngyógyításra, csak egy közös elhatározás és néhány egyszerű technika kell hozzá. Itt megtanulhatjátok, miként lehet intenzíven és szeretetteljesen kommunikálni, segíteni egymásnak felismerni a sérüléseket és egyből gyógyítani is azokat.

Néhány címszó a tananyagból:
– miért hasznos és szükséges magunkon dolgozni
– a tudatalatti működése és megértése
– miért és hogyan kell újraértelmeznünk a kapcsolatainkban felmerülő konfliktusokat
– megállapodás a kölcsönös fejlődésre és fejlesztésre
– kommunikáció visszajelezve támadás nélkül
– az ego, mint sérüléseink összessége
– minden támadás egy segélykiáltás
– a játszmák elkerülése, egotlanság
– őszinteség, nyíltság
– a problémák megjelenítése és megértése
– a sebek gyógyítása a Lélekállítás segítségével “házilag”
– minden szinten gyógyító szertartások
– hogyan válunk egymás segítségével tudatos öngyógyítóvá
– a meditáció fontossága és egy hatékony módszere a gyakorlatban

A tanfolyamra legjobb, ha egy barátoddal, pároddal, családtagoddal, valaki olyannal együtt jöttök, akivel közösen szeretetteljes tükörré szeretnétek válni. Kettőtöknek kedvezményes a részvételi díj! Ha kéred Istent (vagy ahogy te nevezed a felsőbb intelligenciát) segíteni fog egymásra akadnotok. 🙂 Ha egyedül jössz, akkor is találunk neked párt, akivel gyakorolhatsz.

A tanfolyamot két hétvégére tervezem egy kezdő és egy haladó alkalomra. Először az egyszerűbb eseteket gyakoroljuk, második összejövetelünkön a szerteágazóbb állításoké lesz a terep.

You must be logged in to leave a reply.