Üdv! KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

János Alex vagyok tanár, lélekállító terapeuta. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy hasznos információkkal szolgáljak a családállítás és lélekállítás témakörében, valamint hogy tájékozódhass(on) arról, miként és miben tudok Önnek/Neked segíteni.

A tudatalatti tudatosítható! Ez egyik mottóm, és arra utal, hogy a Lélekállítás módszerével tudatalatti mintáink megismerhetőek és ha gátolnak bennünket megváltoztathatóak. Miért fontos ez? Mert tapasztalataink (és sok ősi hagyomány szerint is) két választásunk van az életben:

  • vagy megismerjük magunkat, megtaláljuk a helyünket az Életben, fokozzuk a tudatosságunkat (megszüntetjük a kiteljesedésünk ellen tudat alatt ható mintákat) és jelen vagyunk tisztán a jelen pillanatban tudatosan döntve
  • vagy többé-kevésbé a családunk és az emberiség eddigi (sokszor működésképtelen) mintái, trendjei alapján cselekszünk, éljük az életünket és csak ide-oda hányódunk az Életben.

Ahogy mondani szoktam: Van egy jó hírem, meg egy rossz, és mind a kettő ugyan az.

A jó hír: Szabad akaratot kaptunk az életünkhöz, amivel ha élünk, egyedül mi alakíthatjuk az életünket a nekünk legmegfelelőbb módon, az életünk csak a saját döntéseinktől függ és senki, semmi sem akadályozhat meg bennünket szívünk vágyainak beteljesítésében. Ehhez persze kézbe kell vennünk a sorsunkat, megismernünk magunkat, növelni tudatosságunkat, feltárni a tudatalatti mintákat is.

A rossz hír: Szabad akaratot kaptunk, ezért senkit, semmit sem hibáztathatunk azért, ha éppen számunkra előnytelenül alakul az életünk, mert a felelősség száz százalékig csak a miénk. De ha megtanuljuk felkutatni, mikor, hogyan és mivel idéztük elő az adott helyzetet pl. korábbi választásainkkal, tudatos vagy tudattalan hitrendszereinkkel, öröklött vagy hozott mintáinkkal, stb. és működő hozzáállást fejlesztünk ki, akkor visszaszerezhetjük irányításunkat életünk felett, és egyre inkább úgy alakíthatjuk sorsunkat, ahogyan valóban szeretnénk és ami összhangban van a Természet törvényeivel.

Magamról: 1986 óta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, a párkapcsolatok működésének megértésével, pozitív gondolkodással, kineziológiával. Mégis úgy tapasztaltam, hogy valami megnehezítette terveim, céljaim megvalósítását, mintha valamilyen láthatatlan akadályba ütköztem volna újra meg újra. Ekkor jutottam el az első családállításra 2005-ben.

A módszer azonnal megfogott az intenzív tapasztalatok, mély és heves érzelmek megidézése, átélése és helyretétele miatt, és az ezek nyomán kialakuló Rend, béke és harmónia által. Amint lehetett, belekezdtem a családállító kiképzésbe és többek között Bert Hellinger-től, Arnold és Eva Polivka-tól, Peter Orban-tól sajátítottam el az eljárást. Már 2006 óta vezetek magam is család-, majd Lélekállításokat és 2012-ben elindítottam saját Lélekállító-képzésemet is az első tanítványaim részére.

You must be logged in to leave a reply.